Knauf  
 
Прва страница

 
 
No.12
(PDF)
преземи


No11
(PDF)
преземи


No.10
(PDF)
преземи

Повеќе 

Градежната сезона е веќе започната. Нова акција на Кнауф во Mr.Bricolage
 


повеќеПовелете на Саем на Градежништво 2015, 3-7 Март, Хала бр.1
 


повеќе


 

Нова ноемвриска акција на Кнауф и Mr. Bricolage. Искористете ја оваа понуда и во Декември
 


повеќеKnaufTERM 2 PRO
 


повеќеДваесет години КНАУФ во Македонија
 


повеќе 
Македонски | Shqip | Контакт | Мапа

Присутни сме во градежништвото повеќе од 80 години. Со своите системи нудиме модерни, квалитетни решенија за уредување на вашите градби. Со фантастичниот материјал, гипс, создаваме удобност во просториите за живеење и работа. Кнауф значи иновација и квалитет.
Нашиот градежен сервис на интернет ви стои постојано на располагање.

На нашите страници можете да добиете актуелни информации за производите и системите на Кнауф, можете да ја пребарувате нашата база на податоци со CAD детали, да ги погледнете и снимите сите технички листови со кои располагаме, со детални нацрти и упатства за работа.

Овде ќе најдете многу корисни совети и упатства за правилна употреба на Кнауф системите за ѕидови, тавани, поткровја и подови. Ние ќе ви понудиме решение за вашиот проблем.
Уверете се и уживајте во нашите системи за сува градба и системите за малтерисување

Градете со нас!


Кнауф калкулатор
 

Пресметајте го сами потребниот материјал за Кнауф системите за сува градба... повеќеСеминари и школувања
 

Кнауф редовно одржува семинари и обуки за сите заинтересирани... повеќеНОВО: Knauf Sheetrock Super Finish и Knauf Sheetrock Finitura
 

Ново! Од неодамна производите од брендот SHEETROCK, Super Finish и Finitura се дел од семејството на КНАУФ. Веќе се во продажба и во Македонија!
повеќеНОВО: Кнауф фасадни системи
 

Од фасаден систем за освежување на веќе застарена фасада, преку термоизолациски фасаден систем со EPS изолација...
повеќеПредности на сувата градба
 

Купувањето стан или градењето куќа е еден од најважните настани во животот... повеќеСистеми за малтерисување
 

Со Кнауф гипсените малтери истовремено се малтерисува и глетува.. повеќе               
  Knauf © 2015. Сите права се задржани. Развиено од PROCESS IN

 
 
  Системски Ценовник
Март 2011
преземи pdf 2.10 MB
 
 
Baumarkt

ГрадежнаХемија
Ценовник
Maj 2009
преземи pdf 2 , 80 MB
 

ново!
Наш предлог за Кнауф систем во Вашиот дом
преземи го предлогот pdf  992 KB
 
Каде да купам Кнауф системи?
повеќе
 
Каде да купам Кнауф Направи Сам продукти?
повеќе

  ЗДРУЖЕНИЕ ЗА
СУВА ГРАДБА
 
Групација за сува градба при Стопанска Комора на РМ
Градбата со сувомонтажни системи (гипс ени плочи) зазема значајно место во македонското градежништво.

повеќе